• 18 Haziran 2019, 15:55:56

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: MANTAR SOSLU FİYONK  (Okunma sayısı 471 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hürmet

  • Ziyaretçi
MANTAR SOSLU FİYONK
« : 26 Kasım 2009, 11:03:55 »
MANTAR SOSLU FİYONK


MALZEMELER

1 paket Fiyonk Makarna

300 gr. ince doğranmış mantar

2 diş sarmısak

2 adet soğan

75 gr. tereyağı

2 çorba kaşığı zeytin yağı

2 çorba kaşığı domates salçası

450 gr. doğranmış domates

100 gr. cheddar peynir

tuz, karabiber, fesleğen


HAZIRLANIŞI

Doğranmış soğanı, yıkanmış ve dilimlenmiş mantarları bir tavaya koyup, zeytin yağı ve tereyağı karışımında 5 dk. kavurun.
Domates salçası ve doğranmış sarmısakları ekleyin, tuz ve karabiberi ile baharatlandırın. Düşük ateşte suyunu çekinceye kadar 20 dk. pişirin.

Daha önce haşladığınız Fiyonk Makarnasının üzerine mantarlı sosu ilave edin, tereyağını gezdirin, doğranmış maydanoz ve fesleğeni serpin, üzerine rendelenmiş cheddar ilave edin ve hemen servis yapın.
afiyet olsun...


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40