• 23 Eylül 2019, 03:33:47

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Kurufasulyenin en tatlı hali  (Okunma sayısı 400 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BeSney

  • YöNeTiCi
  • MüDaViM
  • *****
  • İleti: 853
  • Teşekkür 35
  • Yek nefes;dü şükres
Kurufasulyenin en tatlı hali
« : 17 Eylül 2011, 10:23:48 »


2 Subardağı iyice haşlanmış kurufasulye


1 Subardağı pudra şekeri


1 Paket vanilya


1 Adet muz
ÜZERİ İÇİN:





Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde margarin


2 Yemek kaşığı pudra şekeri


2 Yemek kaşığı kakao


1 Yumurta akı

1. HAZIRLANIŞI:
2.

3. İyice haşlanmış kurufasulyeyi ve pudra şekerini blendır’dan geçirin.
4. Ardından muz ve vanilyayı ilave edip püre haline gelinceye kadar ezin.
5. Hazırlanan karışımı çok küçük servis kaselerine paylaştırın.(Özellikle
6. küçük kaseler kullanmanızı öneririz,büyük kaselerde hem tüketimi
7. zor,hem de ağır olabilir.) Buzdolabında yaklaşık 1 saat kadar soğuması
8. için bekletin.

Tarifin Hazırlanışı

1. SOS İÇİN:

3. Margarini küçük bir sos tenceresine alıp eritin. Ardından pudra
4. şekeri ve kakaoyu ekleyip iyice karıştırın. En son yumurta akını ilave
5. edip, hızlıca karıştırıp ocağın altını kapatın. Sos Soğumadan
6. tatlıların üzerine paylaştırıp,fıstık veya hindistan cevizi ile
7. süsleyip soğuk olarak servis yapın.
8.

9. Afiyet olsun.
[/color]


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40