• 28 Şubat 2020, 11:26:46

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz

Gönderen Konu: Kurufasulyenin en tatlý hali  (Okunma sayısı 420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BeSney

  • YöNeTiCi
  • MüDaViM
  • *****
  • İleti: 853
  • Teþekkür 35
  • Yek nefes;dü þükres
Kurufasulyenin en tatlý hali
« : 17 Eylül 2011, 10:23:48 »


2 Subardaðý iyice haþlanmýþ kurufasulye


1 Subardaðý pudra þekeri


1 Paket vanilya


1 Adet muz
ÜZERÝ ÝÇÝN:





Yarým kibrit kutusu büyüklüðünde margarin


2 Yemek kaþýðý pudra þekeri


2 Yemek kaþýðý kakao


1 Yumurta aký

1. HAZIRLANIÞI:
2.

3. Ýyice haþlanmýþ kurufasulyeyi ve pudra þekerini blendýr’dan geçirin.
4. Ardýndan muz ve vanilyayý ilave edip püre haline gelinceye kadar ezin.
5. Hazýrlanan karýþýmý çok küçük servis kaselerine paylaþtýrýn.(Özellikle
6. küçük kaseler kullanmanýzý öneririz,büyük kaselerde hem tüketimi
7. zor,hem de aðýr olabilir.) Buzdolabýnda yaklaþýk 1 saat kadar soðumasý
8. için bekletin.

Tarifin Hazýrlanýþý

1. SOS ÝÇÝN:

3. Margarini küçük bir sos tenceresine alýp eritin. Ardýndan pudra
4. þekeri ve kakaoyu ekleyip iyice karýþtýrýn. En son yumurta akýný ilave
5. edip, hýzlýca karýþtýrýp ocaðýn altýný kapatýn. Sos Soðumadan
6. tatlýlarýn üzerine paylaþtýrýp,fýstýk veya hindistan cevizi ile
7. süsleyip soðuk olarak servis yapýn.
8.

9. Afiyet olsun.
[/color]


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?