0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ve þimdi de DERDEST!***size biþey söyleyim mi, bu ülkeye, millete biþeyler oluyor!anlamýyorum, anlýyamýyorum inanýn...bir akýl tutulmasýndan geçiyoruz ki akýllara seza!n'oluyor, neler oluyor bize!?***ailesine, çevresine, yakýnlarýna pamuk ipliðiyle baðlý olan levanten kültürün insanýný anlayabilirim belki, de...bize, 'bizim' tarafta olanlara ne oluyor, neler oluyor, akl'eden, bilen, anlayan biri varsa söylesin bana n'olur!söylesin ki, vefa denen duygunun bir boza markasý ya da sadece bir semt adý olmadýðýný habire yazan, söyleyen, anlatan bizler deðil miydik?!***bir þeyler oluyor insanýmýza, anormal bir þeyler!toplumun geneline bulaþan marazi bir virüs bu kadar mý çabuk sirayet etmeliydi 'vefa' harcýyla ördüðümüz iman dolu sinelerimize...***heyhat!ki, ne heyhat... kýyamet hadislerini en çok okuyan, yazan bizler!galiba o 'saat'in çarklarýný döndüren deðirmene en çok su taþýyan da yine bizler...***galiba, baþýmý iki avucumun arasýna alýp düþünmeliyim!neler oluyor, nasýl oluyor, niye oluyor diye...biz kimiz, neyiz, nerdeyiz, nerde yaþýyoruz diye...***eðer birgün bir izah getirebilir, anlayabilir ve normale dönersem tekrar burada olacaðým,inþaALLAH!
eðer birgün bir izah getirebilir, anlayabilir ve normale dönersem tekrar burada olacaðým,inþaALLAH!
:(
tatil için üyeliðinizi sonlandýrmaya gerek var mýydý bilmiyorum.
Rabbim kardeþimin yar ve yardýmcýsý olsun..
Amin amin amin Ecmain olsun.....RAHMAN hepimizin sýnavýný kolay eylesin,hakkýyla verenlerden olalým inþaALLAH....
Ve Deðerli "Ýnsan" kardeþim seni tekrar görmek çookk güzel...Her ne kadar bende eskisi gibi sýk gelemesemde arada geldiðim zamanlarda Dostlarýmý/zý görünce mutlu oluyorum....EyvaALLAHCümle Ýnþirah dostlarý hayýrla kalýn...RABBÝM'E emaneten...